2012-02-09 08:51:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - tele van energiával

Napi horoszkóp február 9.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön igazán a szerencse fiának mondhatja magát. Most már csak be kellene látnia, hogy megfogta az isten lábát. Ha így tesz, és helyzetét reálisan értékeli, megbecsüli, komoly haszna is lehet belőle. A munkát azonban nem kerülheti el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy kellő megfontolással hozott pénzügyi döntéssel most elérheti, hogy ezentúl hó végeken se kelljen az üres pénztárcáját nézegetnie. A párkapcsolatán is van mit javítania, és e kettő most valahogy össze is függ egymással.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Tele van energiával. Ha teheti, vegyen ki szabadságot, és áldozza a napját valamilyen időszerű sportnak: síelésnek vagy korcsolyázásnak. Ám ne feledje, a barátait sem szabad elhanyagolnia. Különösen a nők társaságát élvezné ma nagyon!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Talán túl sokat kockáztat, hajlamos mindent egy lapra feltenni. Nem kellene ilyen fatalista módon szemlélnie a dolgokat. A kevésbé végletes eszközök célravezetőbbek lehetnek. Legyen több türelemmel, különösen a házastársával!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Szakmáját illető kérdésekben fogalmazzon kicsit óvatosabban. Ön kétségtelen a csúcson van, mégsem jó, ha másokkal lekezelően beszél. A tiszteletet éppen azzal vívhatja ki, ha szerény. Hagyja, hogy inkább mások dicsérjék!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ne akarja veszekedéssel tetézni az otthoni bajokat. Koncentráljon inkább a pénzügyei megoldására. Ma különleges jó lehetőséggel szolgálnak a csillagok. De sok múlik a figyelmén: vajon észreveszi-e? Hosszú távon nagyon jól járhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napot sem szabad lazsálással töltenie. Ha azonban becsülettel állja a sarat, akkor bízvást számíthat a főnökei figyelmére és hálájára. A megerőltető fáradozásának akár még egy külföldi kiküldetés is lehet a díja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha nem tudott lakatot tenni a szájára, akkor most erősen bánhatja tettét. Mint a filmekben, most is igaz az a mondás: „Minden, amit mond felhasználható ön ellen.” Vonja le a tanulságot, még, ha csak annyi is: „Hallgatni arany.”

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Munkaügyekben van ma esélye változtatnia a sorsán. Ideje eldöntenie, vállal-e egy többletmunkával járó feladatot, ami persze jócskán megnöveli kötelezettségeit. Döntenie kell: szabad legyen-e, vagy inkább gazdag.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Otthonát érintő kérdésekben ma a szerencse ön mellé állhat: talán megtalálja álmai lakását, vagy, ha az már megvan, a beleillő tapétát, vagy fürdőszobacsempét. Jó, ha most megtesz mindent, mert hamarosan gyarapodhat a család!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egy váratlan utazás okozhat nem várt izgalmakat az életében. Ön imádja a kalandot, de azért legyen nagyon óvatos. A hebehurgyaság balesetet okozhat. Az óvatlanság pedig veszteséget. Vigyázzon az értékeire!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Érzelmi kapcsolatai sajnos nem egészen úgy alakulnak, ahogy azt remélte volna. A bánkódás helyett inkább próbáljon meg némi derűvel nézni helyzetére. A tények ugyan változtathatatlanok, de az értékelésük nem az.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: